‼ Ministerul Mediului sau Ministerul Exploatării Mediului?

‼ Ministerul Mediului sau Ministerul Exploatării Mediului?
😡🌱 Ministrul Mediului, Tánczos Barna adaugă România unui grup “select” de țări, printre care și Ungaria, care contestă Pactul Verde European.
❌🇷🇴 Astfel, România SE OPUNE obiectivelor de conservare care derivă din Strategia Europeană pentru Biodiversitate: 10% din teritoriul european pus sub protecție strictă și 30% ocrotit pentru conservarea durabilă a ecosistemelor, până în 2030.
🌳🇪🇺 Mai mult, Pactul Verde European propune excluderea biomasei, deci a arderii lemnului, din lista de energiilor verzi, iar ministrul Tánczos Barna pare să nu fie de acord nici cu aceasta direcție sanatoasă pentru viitor.
😔 Ministerul Mediului – România are din nou o poziție dezamăgitoare, cu atât mai mult cu cât Romania poate juca un rol extrem de important prin conservarea biodiversității la nivel european și asumarea unei poziții de lider în contextul crizei climatice. Sursa: Digi24
Stop! Hai să vorbim depre mâine!
 
Despre ce tu alegi să faci pentru tine și pentru cei din jurul tău! Despre o lume mai bună, cu oameni mai buni! Despre cum alegi să continui în a face cât mai mult timp lucruri bune!
 
Asociația Grupul Verde își propune să dezvolte un viitor sustenabil, ajutat de principiile tale, de gândirea și responsabilitatea ta!
 
Completează acest formular: https://forms.gle/cKcrzpeuCMTTVEnP8
 
Vom lansa proiecte de mediu, sustenabilitate și voluntariat – plecând de la premisa de a face acel quelque chose în care cetățenii să creadă cu adevărat că resursele pot fi salvate atât timp cât se implică.
 
Dați RESTART și haideți să ne construim viitorul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *