Actiune ecologica – Fii tu schimbarea pe care o vrei la alții!

Vă prezentăm rezultatul acțiunii de ecologizare din zona Râul Siret, Adjudu-Vechi, Vrancea, România, care a avut loc pe 23 Septembrie 2020.

Aceasta activitate are ca scop dezvoltarea in randul membrilor comunitatii a capacitatii de a relationa cu mediul, de a identifica problemele si de a enunta solutii de interventie in vederea protejarii mediului inconjurator, dezvoltarea motivatiei pentru cunoasterea, ocrotirea si conservarea mediului natural si sensibilizarea actorilor locali cu privire la conceptul de dezvoltare durabila.

Acțiunea de ecologizare de astăzi a fost dusă la bun sfârșit, reușind să curățăm Râul Siret, Adjudu-Vechi.

Multumim voluntarilor prezenți fără de care nu am fi reușit.Împreună pentru mai mult verde!

Stop! Hai să vorbim depre mâine!
 
Despre ce tu alegi să faci pentru tine și pentru cei din jurul tău! Despre o lume mai bună, cu oameni mai buni! Despre cum alegi să continui în a face cât mai mult timp lucruri bune!
 
Asociația Grupul Verde își propune să dezvolte un viitor sustenabil, ajutat de principiile tale, de gândirea și responsabilitatea ta!
 
Completează acest formular: https://forms.gle/cKcrzpeuCMTTVEnP8
 
Vom lansa proiecte de mediu, sustenabilitate și voluntariat – plecând de la premisa de a face acel quelque chose în care cetățenii să creadă cu adevărat că resursele pot fi salvate atât timp cât se implică.
 
Dați RESTART și haideți să ne construim viitorul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *