Pădurile sunt ca o oglindă pentru ce ne facem nouă înșine

“Pădurile sunt aici de 400 de milioane de ani, homo sapienșii se agită prin ele de 400.000 de ani, iar în ultimii 10.000 de ani am devenit o forță care modifică condițiile vieții pe Planetă, din ce în ce mai puternici și siguri pe noi.
În ultimii 10 ani, de când nu ne mai putem preface că nu știm ce facem, se estimează că se taie 10 milioane de hectare de pădure pe an. În ultimii 10 ani au dispărut anual din pădurile României 38 de milioane de metri cubi, potrivit Inventarului Forestier Național (IFN), de două ori mai mult decât a raportat statul.”
Ioana Cîrlig (Scena9) a fost alături de noi și Peter Wohlleben într-o drumeție prin păduri virgine din Făgăraș.
Stop! Hai să vorbim depre mâine!
 
Despre ce tu alegi să faci pentru tine și pentru cei din jurul tău! Despre o lume mai bună, cu oameni mai buni! Despre cum alegi să continui în a face cât mai mult timp lucruri bune!
 
Asociația Grupul Verde își propune să dezvolte un viitor sustenabil, ajutat de principiile tale, de gândirea și responsabilitatea ta!
 
Completează acest formular: https://forms.gle/cKcrzpeuCMTTVEnP8
 
Vom lansa proiecte de mediu, sustenabilitate și voluntariat – plecând de la premisa de a face acel quelque chose în care cetățenii să creadă cu adevărat că resursele pot fi salvate atât timp cât se implică.
 
Dați RESTART și haideți să ne construim viitorul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *