Fă o donație!

Vino în sprijinul naturii: impact semnificativ, efort minim, cost zero!

Alege să împădurești. Scriem împreună povestea Codrului românesc!

Reușita unei păduri depinde de plantarea a 20 de puieți pentru fiecare arbore. Pădurea are nevoie de lucrări de îngrijire timp de 7 ani urmați de alți 7 de monitorizare – dar mai ales de oameni care să o iubească pentru ca povestea să ne poarte spre un codru autentic.

Fiecare 15 lei pe care îi donezi se transformă într-un puiet plantat și îngrijit! Orice sumă reprezintă un pas înainte pentru realizarea proiectului nostru și o șansă de a scrie împreună cu noi viitorul sudului țării. Fie în nume personal, fie în cadrul companiei unde lucrezi, alege să împădurești pentru restabilirea echilibrului natural în zonele deficitare în pădure din sudul României!

Este atât de simplu!

Calculați suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit/profit al companiei, în limita a 0,5% din cifra de afaceri

Descărcați Contractul de Sponsorizare, îl completați în 2 exemplare și îl trimiteți la sediul nostru din Adjud, Siret, bloc 32 ap 66, județul Vrancea,sau pe e-mail la adresa: marian.dumitru@grupulverde.ro  Realizați plata până pe 31 decembrie, pentru ca suma acordată să considerată parte din anul fiscal în curs. Mai multe detalii aici. 

De ce către Grupul Verde? Pentru:
  • Grupul Verde în comunitatea ta – cu contribuția companiei voastre aducem programele noastre în comunitățile în care vă desfășurați activitatea, iar tu și colegii tăi puteți lua parte la acțiune
  • 100% transparență în folosirea sumelor redirecționate – construim programele împreună și vă transmitem constant informări legate de campaniile pe care le susțineți și rezultatele lor
  • Acțiuni cu impact și poveste – pentru a inspira și pe alții, spunem povestea acțiunilor noastre comune și promovăm impactul lor asupra oamenilor și mediului pe website, în raportul anul, pe Facebook și în media.